Търсене - Статии

                     e mail header slavianka

Телефон за връзка: 0888 00 34 54

 "Славянка -ВМ"

"Славянка ВМ" е създадена през 1991г. от инж.Димитър Пирнарев.

—20 години по-късно "Славянка ВМ" е успешно развиваща се строително-инвестиционна фирма, която изпълнява обектите си от изкоп до завършен вид. magazin 2От 11.03.2008г. фирмата е вписана в централния регистър на строителите в България с разрешение за жилищно строителство в първа и пета група.

—Паралелно със строителството, "Славянка ВМ" се специализира в производството и монтажа на интериорни врати от МДФ. През 2000г. фирмата пуска в експлоатация собствена производствена база в гр.Враца, Фабриката разполага с пет производствени цеха, бояджийно със сушилня, административна сграда и склад. Работи се с професионални немски и италиански машини, въведени са системи за електронен достъп и видеонаблюдение.

Picture 246

—През 2008г. ЕТ"Славянка ВМ" печели проект по програма "Конкурентоспособност". С доставените машини , освен по-висока производителност, се постига безотпадно производство и затваряне на производствения кръг "Славянка ВМ" разполага със собствен магазин в гр.София, кв.Манастирски ливади, където се приемат поръчки за индивидуално производство на интериорни врати и мебели.
През 2015г. започва изграждането на фабрика в София . Само две години по-късно производствената база е построена и оборудвана и предстои въвеждане в експлоатация.
И в строителството и в производството на врати и обзавеждане, фирмата предлага комплексно изпълнение услуга – от проектирането/вземането на размерите до окончателното завършване на крайния продукт.

 

цех Враца
Враца
Враца
цех Враца
цех Враца
Враца
цех Врацарна фабрика 004
Враца
Враца
Враца
фабрика София
София
София
фабрика София
Софи
София
Софи
София